تحولات منطقه

یزد-فرمانده سپاه الغدیر یزد با اشاره به شباهت‌های رفتاری شهدای مقاومت، گفت: محرومیت‌زدایی و وحدت داخلی از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های سپهبد شهید قاسم سلیمانی بود.

محرومیت‌زدایی مهم‌ترین دغدغه‌ شهید سپهبد سلیمانی بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،فرمانده سپاه الغدیر یزد با اشاره به شباهت‌های رفتاری شهدای مقاومت، گفت: محرومیت‌زدایی و وحدت داخلی از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های سپهبد شهید قاسم سلیمانی بود.

سرهنگ رضا پورشمس اظهار کرد: حضور مستمر و مسئولانه وی در شرایط بحرانی نقاط مختلف کشور قوت قلبی برای نیروهای امدادی و مردم بود.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شهریور ماه امسال، افزود: سردار سلیمانی به عنوان سخنران این مراسم، خدمت‌رسانی به مردم و اقشار آسیب‌پذیر جامعه را یکی از اولویت‌های اجرایی سپاه و دیگر دستگاه‌های اجرایی دانست.

وی با بیان این‌ که شهید سپهبد «قاسم سلیمانی» در دوران عمر با برکتش همیشه بر همدلی، وحدت و انسجام درونی تأکید داشته است، گفت: از نظر سردار سلیمانی ایستادگی در برابر استکبار جهانی مستلزم تبعیت بی‌‎چون و چرا از ولایت فقیه و وحدت داخلی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha